Modelovanie výkonnosti podnikov pre potreby strategického manažmentu - Dubovická, Lenka
Meranie strategickej výkonnosti podnikov. Funkcie merania strategickej výkonnosti. Tri fázy zavádzania systémov na meranie výkonnosti podnikov. 1. Návrh mier výkonnosti. 2. Implementácia mier výkonnosti. 3. Využívanie mier výkonnosti. Prieskum, ako slovenské podniky využívajú systémy merania výkonnosti. Výsledky prieskumu.