Fair Trade - Pozitívna alternatíva pre rozvojové krajiny - Pásztorová, Jana, 1960-
Koncepcia Fair Trade, prostredníctvom ktorej sa prinavracia dôstojnosť utláčaným a znevýhodňovaným producentom. Strategický cieľ spravodlivého obchodu. Základné princípy. Aktéri Fair Trade. Medzinárodné Fair Trade inštitúcie.