Analýza stavu priamych zahraničných investícií v regiónoch Slovenskej republiky - Vidová, Jarmila, 1967-
Transformačné obdobie v SR. Využitie zdrojov z vonkajšieho prostredia - priame zahraničné investície. Rozdiely medzi regiónmi vo vývoji a dosiahnutej ekonomickej úrovni. Stav priamych zahraničných investícií podľa regiónov.