Small and Medium Sized Enterprises in Slovak Part of Carpatian Euroregion - Daňková, Alena
Možnosti podnikateľského vývoja Karpatského euroregiónu na území Slovenska. Malé a stredné podnikanie v Košickom a Prešovskom regióne od 2000 do 2004, analyzovanie dát. Budúci vývoj podnikania v týchto oblastiach so zameraním na priemysel, poľnohospodárstvo a turizmus.