Strategický prístup v medzinárodnej expanzii podnikateľských aktivít - Gofusová, Katarína, 1977-
Význam stratégie pre podnik realizujúci zahraničnoobchodné aktivity, úrovne jeho strategického riadenia a uplatňovanie základných strategických prístupov pri medzinárodnej expanzii.