Veda a inovácie v Európskej únii a v Slovenskej republike - Varcholová, Tatiana
Veda a inovácie v Európskej únii. Veda a inovácie v Slovenskej republike. Výdavky na vedu a výskum na Slovensku. Pracovníci výskumu a vývoja v SR. Podiel výdavkov na HDP v sektore vysokého školstva. Porovnanie Slovenska a krajín Európskej únie. Zaostávanie Slovenska za EÚ.