Teória finančnej a kapitálovej štruktúry F. Modiglianiho a M. Millera - Hrabovská, Zuzana
M-M model, jeho význam pre kapitálovú štruktúru podniku a využitie v praxi. Predpoklady M-M modelu. Tvrdenie I M-M modelu. Tvrdenie II M-M modelu. Modifikácie M-M modelu.