Marketingový výskum ako východisko pri tvorbe komunikačnej stratégie v kultúre - Tajtáková, Mária
Možnosti využitia a interpretácie výsledkov marketingového výskumu s cieľom tvorby komunikačnej stratégie v kultúre. Špecifiká marketingovej komunikácie a marketingového výskumu v umení a kultúre a význam ich vzájomného prepojenia. Prieskum postojov vysokoškolských študentov k opere a baletu. Motivačné faktory a bariéry štuentov vo vzťahu k návšteve opery a baletu, očakávania študentov od návštevy opery a baletu. Aplikácia záverov prieskumu pri tvorbe komunikačnej stratégie.