Transformácia maloobchodného trhu a jej dopad na spotrebiteľské správanie v znevýhodnených regiónoch VSL kraja SR - Lieskovská, Vanda, 1961-
Spotrebiteľské správanie pri výbere nákupného miesta v podmienkach maloobchodu. Teoretické aspekty problematiky. Maloobchod v podmienkach Slovenska. Vývoj maloobchodného trhu na Slovensku v zmysle penetrácie zahraničných obchodných reťazcov, vznik nových supermarketov a hypermarketov. Platby v maloobchode prostredníctvom bezhotovostného platobného styku.