<The> strategy of the firm internationalism - Dubovická, Lenka
Internacionalizácia firiem. Nadnárodné podniky. Motívy internacionalizácie a vysvetlenie aktivít nadnárodných podnikov. Vplyv nadnárodných podnikov na hosťujúce krajiny a globálnu ekonomiku. Medzinárodná konkurencia firiem. Stratégia internacionalizácie firmy. Výhody a nevýhody zahraničných investícií.