Slovensko - šance a riziká vysokých škôl na Slovensku - Polák, Matej
Vzdelávanie na vysokých školách by malo viac prihliadať na požiadavky praxe. Potreba posilnenia spolupráce škôl s hospodárskou praxou. Úloha vysokých škôl pri skvalitňovaní podnikateľského prostredia. Ako by mala vyzerať univerzita nového typu.