ASEAN + 3 và EU - bùng nổ thương mai và nhu cầu cấp thiết của vận tải - Ho Thi Thu Hoa
Obchodný boom a nevyhnutnosť dopravy medzi ASEAN + 3 krajiny (ASEAN plus three - APT) a Európskou úniou. Obchodné vzťahy medzi týmito krajinami.