Vplyv menovej politiky na konvergenciu hospodárstva SR v rámci Európskej únie - Pavelka, Ľuboš, 1962-
Výkon menovej politiky. Inflácia a mena v prechodnom období. Predikcia výmenných kurzov slovenskej meny.