Zapojenie súkromného kapitálu do financovania infraštruktúrnych projektov ako nástroja rastu konkurencieschopnosti SR po vstupe do EÚ - Svobodová, Valéria
Objasnenie pojmu verejno-súkromno partnerstvá (PPP). Kľúčové faktory rozvoja PPP. Porovnanie prístupu štátu k úlohe infraštruktúry v rozvoji ekonomiky. Charakteristické črty PPP. Konštruktívna rovnováha pri spolupráci súkromného a verejného sektora. Výhody a riziká PPP projektov.