Malé a stredné podniky - kategorizácia a charakteristika - Pavlík, Adrián
Veľkosť podniku - kvantitatívne a kvalitatívne znaky. Konkurencia a konkurencieschopnosť podniku. Vývoj politiky rastu konkurencieschopnosti v EÚ. Vonkajšie faktory rastu konkurencieschopnosti. Vnútorné prostredie podniku a rast konkurencieschopnosti.