Konkurencieschopnosť malých a stredných podnikov v podmienkach novej ekonomiky - Bažó, Ladislav, 1980-
Definícia novej ekonomiky. Čo prináša nová ekonomika pre rozvoj podnikateľských subjektov a zvyšovanie ich konkurencieschopnosti. Informácie a informačné technológie - akcelerátor zmien v ekonomike. Zmeny v podnikateľskom prostredí. Fenomén globalizácie. Znalosti a ich riadenie - základný faktor úspechu.