Význam inovačnej aktivity v podnikaní - Kubičková, Viera, 1970-
Európska konkurencieschopnosť je závislá na inováciách, rozširovaní informačných a komunikačných technológií a úrovni vzdelávania pracovnej sily. Ekonomika založená na znalostiach a jej význam pre novú ekonomiku. Čo znamenajú inovácie pre podnik. Konkurencieschopnosť podniku. Medzinárodné porovnanie inovačnej aktivity podnikov služieb a výrobných podnikov. Význam inovácií v podnikaní.