Konkurencieschopnosť slovenských podnikov po vstupe do Európskej únie - Bosáková, Zuzana
Identifikácia a kvantifikácia vzájomných vzťahov medzi determinantmi a indikátormi konkurencieschopnosti vybraných slovenských podnikov po vstupe Slovenska do Európskej únie. Dotazníkový výskum bol realizovaný na vybranej vzorke podnikov východného Slovenska.