Nové formy financovania firiem v podmienkach EÚ a ich aproximácia v SR - Pavelka, Ľuboš, 1962-
Vymedzenie ABS - Asset Backed Securities. Subjekty zúčastnené na ABS. Priebeh ABS transakcie. Ciele a výhody ABS. Riziká ABS. Opatrenia na zabezpečenie bonity (Credit enhancement) Fázy financovania ABS. Budúcnosť investícií do ABS cenných papierov. Nové emisie ABS v Európe.