Kapitálový trh SR a súkromný kapitál - Kočkin, Peter
Charakteristika postavenia emisií súkromných cenných papierov, štruktúry trhovej kapitálizácie vrcholnej inštitúcie kapitálového trhu na Slovensku, teda BCPB. Deskripcia súčasného stavu, analýza jeho príčin. Analýza príčin je zameraná na aspekty rozhodovania subjektov vystupujúcich na trhu BCPB.