Nové trendy v kalkulácii nákladov - Lajoš, Branislav
Kalkulovanie podľa štandardných nákladov je tradičným, zastaralým postupom, ktoré podniky pri kalkulovaní nákladov využívajú. Novým prístupom je kalkulovanie podľa čiastkových činností (ABC kalkulácia) a Target Costing. Využívanie nových trendov v kalkulácii nákladov a postoj podnikov strojárskeho priemyslu k nim.