Metódy lineárneho usporiadania objektov a ich použitie pri analýze sociálnej situácie vybraných krajín Európskej únie - Labudová, Viera, 1958-
Charakteristika postavenia krajín Višegradského zoskupenia medzi krajinami pôvodnej "pätnástky" a to na základe vybraných sociálno-demografických ukazovateľov. Porovnanie krajín EÚ15 a V4 sa uskutočnilo na základe hodnôt syntetickej premennej.