Štrukturálne ukazovatele hodnotenia Lisabonskej stratégie - Megyesiová, Silvia, 1969-
Hodnotenie krajín EÚ pri plnení Lisabonskej stratégie. Pojem a vymedzenie štrukturálnych ukazovateľov. Súbor štrukturálnych ukazovateľov, jeho oblasti. Štrukturálne indikátory. Krátky zoznam 14-tich štrukturálnych ukazovateľov. Porovnanie štrukturálnych indikátorov krajín V4 a EÚ-25.