Posuny v sociálnych pojmoch v európskom priestore - Macková, Eva
Pojem sociálna kvalita. Faktory, ktoré vplývajú na sociálnu kvalitu. Nové prístupy k zaužívanému pojmu kvalita života a jeho meranie. Odlišnosti medzi pojmami sociálna kvalita a kvalita života. Index kvality života vytvorený EIU.