Ekonomika navrhovania podľa Six Sigma - Lyócsa, Štefan, 1982-
Úloha procesného manažmentu v podnikovej praxi. Pojem Six Sigma. Ekonomický efekt navrhovania podľa Six Sigma. Kategorizácia ekonomických efektov: náklady a prínosy. Nákladový model.