Možnosti využitia a obmedzenia ISI Web of Knowledge - Rimarčík, Marián
Potreba sledovania a nanalýzy citácií v súvislosti s hodnotením kvality časopisov, autorov, inštitúcií a krajín. Možnosti a obmedzenia služby Web of Knowledge. Databázové produkty: Web of Science, Current Contents Connect. Analytické nástroje: Journal citation Reports, Essential Science Indicators. Kvantitatívny ukazovateľ kvality časopisu - impakt faktor.