Meranie marketingových prínosov - Čonková, Monika, 1976-
Centrom pozornosti marketingových manažérov je podnikový marketing - manažment. Metriky výkonnosti marketingu. Meranie marketingovej produktivity. Čiastkové metriky výkonnosti marketingu: index riadenia projektov, indexy vzťahov so zákazníkmi, imidž značky, index zhoršenia vzťahov so zákazníkmi, index partnerstva s dodávateľmi.