Problém implementácie Kanovho modelu v praxi - Kicáková, Katarína
Požiadavky zákazníka a ich využitie pri riadení kvality na základe Kanovho modelu. Metódy a techniky vhodné na využitie v Kanovom modeli. Axiomatický návrh ako spôsob nachádzania prekvapujúcej kvality.