Elektronický podpis a jeho využití v praxi - Suchánek, Petr
Princíp digitálneho podpisu. Symetrické šifrovenie. Asymetrické šifrovanie. Certifikát a certifikačná autorita. Pohľad do histórie z hľadiska legislatívy. Možný problém elektronického podpisu.