Anglicko-slovenský a slovensko-anglický slovník termínov a ustálených spojení Ekonomickej univerzity - Pauleová, Milada
Dôvody vzniku slovníka tohto typu - preklady propagačných materiálov Ekonomickej univerzity, požiadavky študentov. Problémy pri zostavovaní slovníka. Práca so slovníkom.