Cestovný ruch ako nástroj zvyšovania konkurencieschopnosti v európskom priestore - na príklade Chorvátskej republiky - Buha, Anita
Význam a potenciálne možnosti cestovného ruchu v Chorvátskej republike. Štruktúra dopytu po cestovnom ruchu Chorvátskej republiky. Destinačný manažment ako faktor konkurencieschopnosti. Priority v cestovnom ruchu Chorvátskej republiky.