Globalizácia a jej dôsledky na výučbu cudzích jazykov - Bláhová, Mária
Zasahovanie globalizácie aj do výučby cudzích jazykov. Významné miesto angličtiny vo svete podnikania. Prispôsobenie sa novým trendom, zohľadnenie cieľových skupín, cieľov výučby, motivácii a vhodnému výberu učebných pomôcok.