K niektorým otázkam vyučovania odbornej taliančiny - Smoleňová, Elena, 1974-
Zvyšovanie požiadaviek na jazykovú pripravenosť odborníkov. Nárast záujmu o talianský jazyk. Vyučovanie odbornej taliančiny. Nadobúdanie komunikačných zručností. Problematika ekonomickej terminológie.