Hospodárska štruktúra regiónov Slovenska v predtransformačnom období - Tvrdoň, Jozef
Základné národohospodárske súvislosti a ich vplyv na vývoj a zmeny sektorovej štruktúry ekonomickej aktivity v okresoch Slovenska do roku 1991. Priestorové rozloženie a tendencie rozvoja jednotlivých sektorov ekonomickej aktivity. Primárny, sekundárny a terciárny sektor. Osobité črty socialistickej industrializácie. Charakteristika krajov Slovenska z hľadiska sektorovej štruktúry. Priemysel, poľnohospodárstvo a terciárny sektor Bratislavy. Charakteristika Západoslovenského a Stredoslovenského kraja. Charakteristika dlhodobých tendencií formovania štrukturálnych zmien v ekonomike Slovenska a jej priestorové štruktúry.