Problémové regióny - rozvojové možnosti a obmedzenia v slovenských a cezhraničných kontextoch - Tvrdoň, Jozef
Identifikácia príčin problémovosti v regiónoch v ekonomike Slovenska, ktoré boli vybrané na základe syntetickej typológie regiónov (na úrovni štatistických okresov). Pozícia regiónov z pohľadu ich ekonomického rozvoja. Silné a slabé stránky skúmaných regiónov. Možné príležitosti. Cezhraničná spolupráca. Spolupráca s VUC.