TQM jako podstawa uczącej się organizacji - Mizla, Martin, 1955-
Charakteristika koncepcie TQM (Total quality management). Učiaca sa organizácia a jej vlastnosti. Vzájomné pôsobenie učiacej sa organizácie a systému TQM.