Výber outsourcingu na riadenie bankových finančných tokov - AHP metóda - Buha, Anita
Určenie najlepšieho a optimálneho smeru aktivít týkajúcich sa problému prinášania rozhodnutia o výbere outsourcingu pre bankové domáce platby. Pri rozhodovaní o výbere outsourcingu pre bankové domáce platby bola použitá AHP metóda (Analytic Hierarchy Process).