Hlavné výzvy pre vzdelávanie v etape budovania poznatkovej ekonomiky v Slovenskej republike - Bažó, Ladislav, 1980-
Znalostná ekonomika v SR, pre budovanie konkurencieschopnej poznatkovo orientovanej ekonomiky je nevyhnutné zamerať sa na: informačnú spoločnosť, inovácie, vedu a výskum, investície do ľudí a vzdelávania, podnikateľské prostredie. Vedomosti a inovácia ako faktory hospodárskeho rastu.