Euro - áno alebo nie ? - Mištek, Ivan
Úvod do celospoločenskej diskusie o prijatí eura na Slovensku. Skúsenosti z iných krajín, charakteristika britského systému. Prezentácia kritických názorov k zavedeniu eura na Slovensku. História Európskej únie a eura.