Tendencie na medzinárodných OTC devízových trhoch a slovenský devízový trh - Jankovská, Anežka
Súčasné vývojové tendencie na medzinárodných devízových OTC trhoch na základe údajov o objemoch obchodov, menovej štruktúre, teritoriálneho rozloženia obchodov a druhov obchodov na OTC trhoch. Tradičné druhy devízových obchodov - spotové obchody, swapové obchody a forwardové obchody. Stručná analýza celkového objemu a štruktúry derivátových obchodov na OTC trhoch. Vývoj devízového trhu na Slovensku a jeho porovnanie s celosvetovými tendenciami.