Požiadavky na sprostredkovateľov finančných služieb
Význam sprostredkovateľov pri predaji finančných služieb v posledných rokoch výrazne vzrástol. Tabuľkový prehľad o štruktúre požiadaviek zákonom kladených na sprostredkovateľov finančných služieb v jednotlivých sektoroch.