O probléme cenovej dohody obchodných jednotiek v závislosti na ich lokalizácii - Výrost, Tomáš, 1978-
Kombinácia teórie grafov a teórie hier do oblasti lokalizácie obchodných jednotiek. Dopyt po tovare ako úloha z teórie grafov. Formulácia cenotvornej hry s jedným spotrebiteľským a dvomi predajnými centrami. Analýza optimálneho správania sa cenotvorcov v zákaznícko - predajnej štruktúre s nerovnakými nákladmi vyhľadávania.