Zákon č. 310 z 21. apríla 2006, ktorým sa mení a dopĺňa zákon č. 461/2003 Z.z. o sociálnom poistení v znení neskorších predpisov a o zmene a doplnení niektorých zákonov
Pokračovanie z predchádzajúceho čísla. Register sprostredkovateľov doplnkového dôchodkového sporenia, ktorý vedie Národná banka Slovenska. Zrušenie zápisu sprostredkovateľa doplnkového dôchodkového sporenia v registri. Zoznam preberaných právnych aktov Európskych spoločenstiev a Európskej únie.