Štatistici potvrdili rekord - Jaroš, Martin
Rast HDP na Slovensku bol v treťom štvrťroku tretí najrýchlejší v EÚ. Dôvod - nečakane silná tvorba zásob v priemysle. Príspevky k rastu HDP. Rast spotreby domácností. Rast zamestnanosti. Najbližšie štvrťroky neprinesú také výrazné prekvapenia.