Sociálne zabezpečenie v Európskej únii Rakúska republika - Neviďanská, Katarína
Zásady sociálneho poistenia v Rakúsku. Starobný dôchodok. Vdovský a sirotský dôchodok. Úrazové a zdravotné poistenie. Nemocenské dávky, peňažná pomoc v materstve a prídavky na deti.