Striedanie na špici OSN - Pressburg, Adrian Peter
Spoveď Kofiho Annana, odchádzajúceho generálneho tajomníka OSN pred televíznymi kamerami. O tom, čo mohol urobiť a čo čaká nastupujúceho juhokórejského tajomníka Pan Ki-muna.