Univerzity 2006: opatrný krok k lepšiemu hodnotenie vysokých škôl - Horníková, Zuzana
Informácie z 2. ročníka hodnotiacej správy Akademickej rankingovej a ratingovej agentúry. Najlepšie vysoké školy na Slovensku, pretrvávajúce problémy. Najlepšie fakulty na Slovensku, najväčší výskyt doktorandov, najviac zahraničných študentov, najviac citácií na jednu publikáciu, najviac učiteľov s titulom PhD. Hodnotenie ekonomických fakúlt - najlepšie uspela Fakulta managementu UK.