Podstata členenia rozpočtových príjmov a rozpočtových výdavkov - Kovalčíková, Antónia
Členenie rozpočtových príjmov a výdavkov. Podstata rozpočtovej klasifikácie a povinnosť jej uplatňovania. Ekonomická klasifikácia. Kódovanie a členenie zdrojov. Finančné operácie. Programové rozpočtovanie a kódovanie. Číselná identifikácia rozpočtového údaja.