Členenie rozpočtových príjmov a rozpočtových výdavkov v účtovníctve rozpočtových organizácií - Kovalčíková, Antónia
Účtovníctvo štátnych rozpočtových organizácií. Štruktúra analytickej evidencie - analytických účtov. Podstata analytického členenia. Hľadiská členenia príjmov a výdavkov.