Vykazovanie rozpočtových príjmov a rozpočtových výdavkov - Kovalčíková, Antónia
Výkaz o plnení rozpočtu a o plnení vybraných finančných ukazovateľov rozpočtových organizácií štátu. Štruktúra vykazovania príjmov a výdavkov rozpočtu.